Plafondschilderingen voor het poppenhuis

Miniaturen groots in het klein

Miniature artist Diane Meyboom Ornament Divider

Pietro da Cortona

Spectaculaire plafondschilderingen

Plafondschilderingen van Diane MeyboomDat miniatuurwerk ook spectaculair kan zijn bewijst Diane met haar plafondschilderingen.

"Michelangelo maar dan voor een poppenhuis!"

Hieronder kunt u drie verschillende voorbeelden van een plafond bekijken, met de details van de werken. De kunstwerken zijn 1:12 en in opdracht gemaakt.
Heeft u ook een poppenhuis die een mooie plafondschildering verdient en heeft u hier ideeën voor? Neem dan vooral contact op met Diane Meyboom. Maak uw wensen kenbaar en het formaat van het (eventuele) plafond. U ontvangt een vrijblijvende offerte.

Contact

Plafondschilderingen van Diane Meyboom - Ornament Divider

Atlas en planeten

Pietro da Cortona plafondschildering

Naar origineel in Palazzo Barberini

Een fragment van de plafondschildering voor een poppenhuis van Pietro da Cortona zoals in Palazzo Barberini in Rome. 

Plafondschilderingen van Diane Meyboom Pietro da CortonaPlafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van een fragment van het beschilderde plafond van Pietro da Cortona te zien in Palazzo Barberini in Rome. In opdracht geschilderd voor een poppenhuisPlafondschilderingen van Diane Meyboom: een Detail van een fragment van het beschilderde plafond van Pietro da Cortona te zien in Palazzo Barberini in Rome. In opdracht geschilderd voor een poppenhuisPlafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van een fragment van het beschilderde plafond van Pietro da Cortona te zien in Palazzo Barberini in Rome. In opdracht geschilderd voor een poppenhuisDetail van een fragment van het beschilderde plafond van Pietro da Cortona te zien in Palazzo Barberini in Rome. In opdracht geschilderd voor een poppenhuisPlafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van een fragment van het beschilderde plafond van Pietro da Cortona te zien in Palazzo Barberini in Rome. In opdracht geschilderd voor een poppenhuis
Plafondschilderingen van Diane Meyboom - Ornament Divider

De Stolp Engelen

Sterrenhemel met Atlas en planeten. Het plafond is gemaakt voor een victoriaans poppenhuis. Het is een compilatie van meerdere fragmenten.Plafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van 'Sterrenhemel met Atlas en planeten'. Het plafond is gemaakt voor een victoriaans poppenhuis. Het is een compilatie van meerdere fragmenten.Plafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van 'Sterrenhemel met Atlas en planeten'. Het plafond is gemaakt voor een victoriaans poppenhuis. Het is een compilatie van meerdere fragmenten.Detail van 'Sterrenhemel met Atlas en planeten'. Het plafond is gemaakt voor een victoriaans poppenhuis. Het is een compilatie van meerdere fragmenten.Plafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van 'Sterrenhemel met Atlas en planeten'. Het plafond is gemaakt voor een victoriaans poppenhuis. Het is een compilatie van meerdere fragmenten.

Plafondschilderingen: Sterrenhemel met Atlas en planeten

Plafond van een Victoriaans poppenhuis

Een compilatie van meerdere fragmenten. In opdracht gemaakt voor een Victoriaans poppenhuis.

Miniature artist Diane Meyboom Ornament Divider

De Stolp Engelen

Engelen plafond voor een poppenhuis

In opdracht gemaakt voor een plafond in een Stolp poppenhuis.
Olieverf op een houtenpaneel

Plafondschilderingen van Diane Meyboom: De Stolp Engelen. Plafondschildering voor een Stolp poppenhuisPlafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van De Stolp engelen - plafondschildering voor een Stolp poppenhuisPlafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van De Stolp engelen - plafondschildering voor een Stolp poppenhuisPlafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van De Stolp engelen - plafondschildering voor een Stolp poppenhuisPlafondschilderingen van Diane Meyboom: Detail van De Stolp engelen - plafondschildering voor een Stolp poppenhuis
Miniature artist Diane Meyboom Ornament Divider