Divider image - Kunstschilderes en Miniatuur artiest Diane Meyboom

Copyright en disclaimer

Copyright

Alle materialen op de www.dianemeyboom.com website, inclusief en zonder limitatie, tekst, logo's, foto's, video's, tekeningen, is copyright materiaal van Diane Meyboom, tenzij anders vermeld.
Het gebruik van deze materialen voor niet commercieel gebruik mag zonder toestemming van Diane Meyboom. Commercieel gebruik en het verveelvoudigen op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopie├źn van het materiaal is alleen toegestaan met toestemming vooraf van Diane Meyboom. Neem hier contact met haar op.

Links naar externe websites zijn gemaakt voor gebruiksgemak. Diane Meyboom heeft geen controle over deze sites en is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacy beleid ervan.

Disclaimer

Diane Meyboom heeft de informatie en materialen voor deze website met de grootste zorg samengesteld. Diane meyboom kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, schade of ongemak als gevolg van onnauwkeurigheid of fouten op de website pagina's. Product afbeeldingen, video's en tekeningen kunnen -hoewel nagenoeg onmogelijk- verschillen met de actuele producten.
Diane Meyboom gebruikt en verwerkt persoonlijke data volgens de huidige wetgeving met betrekking tot data bescherming.